Vandbranchen er udfordret på arbejdsmiljøet. Antallet af arbejdsulykker er højt og frekvensen af hændelser falder ikke, viser de nyeste tal fra Arbejdstilsynet. Når vi sammenligner os med lignende brancher – f.eks. varmeforsyning og olie- og gas, kan vandbranchen blive meget bedre til at forebygge. Det sætter vi fokus på nu. Som branche skal vi have ændret fortællingen og skabe en stærk sikkerhedskultur. Indsatsen skal starte hos topledelsen, og integreres i selskabernes kultur for at skabe sikkerhed ude på anlæggene.

DANVA tager udfordringen op og inviterer direktører, ledere og arbejdsmiljøansvarlige til ”Sikker Vandbranche – Alle ulykker kan undgås” d. 28. september 2023 i Middelfart.

Programmet er bygget op af oplæg, paneldebat, workshops og gruppedrøftelser. Du kan blandt andet opleve Jakob Thomasen fortælle om sikkerhedskultur med ledelsesfokus. Thomasen er direktør i Thomasen Safety og tidligere CEO i Maersk Oil. Derudover vil Pete Kines, seniorforsker i sikkerhedskultur og arbejdsulykker, fortælle om, hvad der er mest effektivt i forebyggelse af arbejdsulykker. 

Se programmet her.