DANVAs hjemmeside indeholder mange artikler, notater, vejledninger, rapporter og diverse filer. For at du som bruger hurtigere kan finde frem til den ønskede information, arbejder vi løbende med at udvikle en brugervenlig og ’intelligent’ søgemaskine.

Søgemaskinen er centralt placeret, og den kan bruges på to forskellige måder: Som instant search, der sorterer resultater efter en række kategorier og som samlet resultatliste, der viser en brutto liste med resultater, inkl. alle filer, der matcher dit søgeord.

Instant search

Instant search viser resultater efter fire kategorier. Taster du et søgeord, kommer der en dropdown oversigt, opdelt i fire underdelinger:

  • Sider (korte nyhedsartikler, baggrundsartikler, notater, vejledninger, rapporter)
  • Høringssvar (DANVA høringssvar)
  • Spørgsmål/Svar (baggrundartikler om hyppigt forekommende juridiske problemstillinger)
  • DANVA arrangementer (DANVA Kurser, temadage, fora, konferencer)

Instant search viser resultater efter fire kategorier.

 

Samlet resultatliste

Udover instant search funktionen, kan du også finde en samlet resultatliste ved at bruge return tasten på dit tastatur.

Listen viser en usorteret bruttoliste af resultater af sider på www.danva.dk og en liste over de filer, der ligger på siderne.  

Listen viser en usorteret bruttoliste af resultater af sider på www.danva.dk og en liste over de filer, der ligger på siderne 

Nyheder i søgning på danva.dk

Nu kan du søge på spørgsmål/svar

På DANVAs hjemmeside kan du finde hyppigt forekommende juridiske problemstillinger og spørgsmål samt DANVAs bedste vurdering af disse. 

Hvis du ellers søger en Spørgsmål/Svar, så ligger der en liste over aktuelle publikationer under menupunktet Medlemmer og herunder under Lovgivning, som netop omfatter et link til Spørgsmål/Svar. 

Find en liste over aktuelle Spørgsmål/Svar under menupunktet Medlemmer og herunder under Lovgivning, som netop omfatter et link til Spørgsmål/Svar

 

Som en nyhed kan du nu med instant search funktionen finde de spørgsmål og svar, der matcher dine søgeord direkte fra forsiden.

Find fem filer

På DANVAs hjemmeside ligger der en stor mængde filer, bl.a. i forbindelse med vores høringssvar. Søgemaskinen viser med de nye opdateringer alle de filer, der indeholder det søgeord, du indtaster. Se billede 2.

Søgemaskinen finder også vej til DANVA publikationer

Som noget nyt søger søgemaskinen også i DANVAs publikationer, så du nu kan finde den ønskede vejledning direkte i søgeresultaterne, hvad enten det er instant search eller den samlede søgeliste.

Hvis du ellers søger en DANVA publikation, så ligger der en liste over aktuelle publikationer under menupunktet Medlemmer og herunder under Bibliotek.

Find en liste over aktuelle publikationer under menupunktet Medlemmer og herunder under Bibliotek.