Fredag den 5. september vil DANVAs bestyrelse bl.a. med afsæt i bidrag fra rådgivere fastlægge de næste skridt i skattesagen. Derefter vil der snarest derefter ske en orientering af medlemmerne.

Foreningen kan med glæde konstatere, at mange medlemmer har haft held til at få den lokale/regionale presse til at omtale udfordringerne. Det er ligeledes glædeligt, at flere politikere offentligt har ytret sig om behovet for at se på emnet i den nære fremtid. Vi vil gerne gøre opmærksom på et udmærket indslag på P1, hvor Mogens Rubinstein gennemgår problematikken og bl.a. interviewer DANVAs direktør Carl-Emil Larsen. Hør udsendelsen her: http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-630#!/03:27.

Om sagen

SKAT opkræver ekstraskat af vandselskaberne. Det medfører højere priser på vand og spildevand for både borgere og virksomheder. DANVA mener, at SKAT handler stik mod intentionerne med loven. Landsskatteretten har givet SKAT grønt lys til at fortsætte sin praksis. Derfor forventer DANVA, at sagen flyttes over til de almindelige domstole.

Læs mere i DANVAs pressemeddelelse: Ny skatteskrue vrider vandprisen i vejret.

Miljøordførerne for Venstre, Radikale og Socialdemokratiet vil se på SKATs behandling af vandselskaberne. Læs mere i DANVAs pressemeddelelse Folketinget ind i sag om ekstraskat på vand.

Yderligere information

Kontakt Susanne Vangsgård på telefon 87 93 35 10 eller e-mail sv@danva.dk