Lærerstuderende på standen i Aarhus skåler i vandkrus af stenpapir.

DANVA og medarbejdere fra de vandselskaber, der sammen driver www.vandetsvej.dk har markedsført hjemmesiden både på Danmarks Læringsfestival i København og Skolemessen i Aarhus.

Danmarks Læringsfestival

Medarbejdere fra HOFOR, BIOFOS og Forsyning Ballerup samt engagerede elever fra en 8. klasse bemandede på skift DANVAs stand på festivalen, der foregik den 25.-26. marts i Bella Centret. HOFORs medarbejder Dorthe von Bülow fortæller:

"Vi fik hjælp fra 4 meget engagede drenge fra 8. klasse på Langholm Skole i Hvidovre, som selv har brugt hjemmesiden i deres undervisning. Drengene var et fantastisk trækplaster, og vi fik besøg af 250 meget interesserede lærere, som alle fik en HOFOR vandflaske og en lærervejledning med hjem."

Vandetsvej.dk fik roser fra et af Danmarks største udbydere af webbaseret undervisning, Clio Online og af redaktøren for Natur & Teknik på EMU, der er Undervisningsministeriets læringsportal.

Skolemessen i Aarhus

Medarbejdere fra Aarhus Vand, Esbjerg Forsyning, Aalborg Forsyning og DANVA skiftedes til at bemande standen i Aarhus den 9.-10. april og fik mange besøg. Flere lærere fortalte, at de har haft stor glæde at hjemmesidens film, viden og opgaver i undervisningen.

Som blikfang på standen i Aarhus var der en opstilling fra Aarhus Vands besøgstjeneste samt fold-selv krus af vandtæt stenpapir. Udover foldere, plakater og lærervejledninger kunne de besøgende også få en drikkedunk med hjem.

Vandetsvej.dk har ca. 200.000 besøg årligt, men styregruppen ønsker at få endnu flere lærere til at bruge hjemmesiden for at sætte fokus på den livsvigtige ressource vand og de mange spændende opgaver i vandbranchen.

Yderligere information

Kontakt Birgitte Skjøtt på telefon 8793 3513, mobil 5090 3391 eller e-mail bs@danva.dk