Bestyrelsen for YWPDK netværket, der blev etableret i maj måned i år..

Det nye netværk for unge i vandbranchen er aktiv med en stand på Dansk Vand Konference den 17.-18. november i Aarhus. Her kan deltagerne i pauserne komme i dialog med de unge fra netværket, der bemander standen.

Formålet er at synliggøre YWPDK og rekruttere nye medlemmer til netværket, der er åbent for alle unge under 35 år, der enten arbejder i vandsektoren eller er studerende indenfor vandområdet.

Desuden arrangerer YWPDK en særlig Aarhus-event:

"Vi arrangerer en gåtur og en middag, efter at programmet slutter om tirsdagen. Gåturen og middagen er tænkt som et alternativ for de, der deltager på konferencen og ikke skal med til festmiddagen, men også for vores andre medlemmer. Vi synes, det er en god mulighed for at møde nogle af vores medlemmer i Aarhus, hvor vi ikke har haft en event tidligere," siger Gudny Kristin Tryggvadottir Bredtoft fra YWPDK’s bestyrelse. Hun er tovholder på standen og eventen i Aarhus.

DANVA har sponsoreret 10 fripladser til Dansk Vand Konference til medlemmer af YWPDK netværket, som til gengæld skal hjælpe til med praktiske opgaver på konferencen.

Læs mere

Det danske netværk er tilknyttet International Water Association. Læs mere om YWPDK netværket.

Læs mere om Dansk Vand Konference.