Foto fra bestyrelseskonferencen i 2014.

DANVA er igen medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference der i år har temaet ”Bestyrelsens værdiskabende samarbejde”. Konference afholdes i København den 7. oktober. Se program.  

Flere nye forskningsresultater dokumenterer, at samarbejdsevnen overtrumfer alt andet, når det drejer sig om bestyrelsens værdiskabelse for virksomheden/institutionen. Derfor har årets konference fokus på at komme hele vejen rundt om det at samarbejde og organisering af samarbejdsrelationer.

Om formiddagen i plenum er der oplæg med viden og erfaring fra ind- og udland om det værdiskabende samarbejde. Oplægsholdernes baggrunde strækker sig fra forskningsverdenen over bestyrelsesposter i ind- og udland til det politiske fra såvel regeringskontorerne som KL’s formandskab.

Og om eftermiddagen er der valgt fire workshoptemaer, som går i dybden med de fire samarbejdsrelationer:

  • Bestyrelsens samarbejde med ejeren
  • Bestyrelsens samarbejde med direktionen
  • Bestyrelsens samarbejde med eksterne partnere/interessenter
  • Bestyrelsens interne samarbejde

Netop de fire specialiserede workshops giver anledning til at overveje, om både bestyrelse og direktion (og evt. ejer) i år bør deltage i konferencen. En fælles deltagelse kan nemlig give en fælles platform med inspiration og viden til at få styrket bestyrelsens værdiskabelse.

Pris uddeles

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen "Årets Offentlige Bestyrelse" til den bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats. Sidste år vandt Holbæk Forsyning prisen.

Tid og sted

Konferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia, Amager Boulevard 70, København S den 7. oktober fra 9.00-16.00

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Dagens Dagorden her...