Et driftssikkert automationsmiljø, som konstant bliver videreudviklet, er en vigtig forudsætning for vores produktion af drikkevand og rensning af spildevand. Vi vil gerne styrke både den daglige drift og innovationen inden for dette fagområde. Derfor søger vi en driftsassistent til vandforsyning med kompetencer inden for PLC-programmering.

Dine opgaver

Du skal deltage i den daglige drift af vandforsyningen, herunder deltagelse i driftsvagten, sammen med kollegerne i team Vandværker Service.

Du skal desuden deltage i automationsprojekter, hvor du i samarbejde med Aarhus Vands andre automationsspecialister skal udvikle og tilpasse PLC-styringer og SRO-billeder.

Endelig skal du medvirke til at opretholde og udbygge en standardiseret brug af automation, herunder valg og udskiftning af komponenter (f.eks. PLC, sensorer, m.v.).

Din profil

  • Du kan have erfaring med lignende opgaver, enten fra en produktions- eller forsyningsvirksomhed. Vi forestiller os, at du har en baggrund f.eks. som elektriker.
  • Du er handlingsorienteret, ansvarsfuld og samarbejder med gode kolleger og brugere omkring fælles mål.
  • Du arbejder selvstændigt og trives i et arbejdsmiljø, hvor der er mange bolde i luften.
  • Du har erfaring med PLC-programmering og meget gerne med et indgående kendskab til nogle af de systemer vi anvender: Siemens og CTI PLC’er (TIA og Workshop), Proficy iFIX og Historian samt DIMS.CORE.

Du vil i det daglige arbejde sammen med kollegerne i team Vandværker Service om drift og vedligehold af vandforsyningens produktions- og distributionsanlæg. Herudover skal du i dagligdagen deltage i et tværgående tæt samarbejde med automationsspecialister fra hele produktionen, der sammen med leverandører varetager drift og udvikling af automationen på i alt 25 vandværker og renseanlæg, med over 300 tilhørende decentrale anlæg. Vi gennemfører selv mange store automationsprojekter.

Vi tilbyder

  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge udviklingen.
  • Et spændende fagligt miljø og varierende arbejde med store faglige udfordringer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling, sammen med kolleger, leverandører og kolleger i branchen.
  • Personalegoder og sociale aktiviteter

Yderligere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om Aarhus Vand på vores hjemmeside www.aarhusvand.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Ole Padkær på tlf.:  8947 1232 eller e-mail: opd@aarhusvand.dk.

Ansøgningen

Send din ansøgning allerede i dag eller senest den 17. marts 2015. Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk via dette link. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler den 23. og 24. marts 2015.

Om Aarhus Vand

Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab med en vision om at være Danmarks førende vandselskab. Vi arbejder professionelt og målrettet på kontinuerligt at sikre en høj forsyningssikkerhed på et så effektivt økonomisk og bæredygtigt grundlag som muligt. Vi arbejder på at udvikle helhedsløsninger, blive energi- og CO2-neutral og gennem innovation opnå større effekt af vores indsats - til gavn for vores kunder og alle borgerne i Aarhus Kommune.

Vi arbejder bl.a. med produktion og distribution af drikkevand samt transport og rensning af spildevand. Vi producerer årligt omkring 15 mio. m3 rent og frisk drikkevand til forbrugerne, og vi renser mere end 30 mio. m3 spildevand om året. På begge områder hører Aarhus Vand til blandt Danmarks fagligt mest kompetente og nytænkende. Aarhus Vand har ni vandværker og ni renseanlæg og beskæftiger 200 engagerede og kompetente medarbejdere. Aarhus Vand har en årlig omsætning på ca. 600 mio. kr. og en egenkapital på 9 mia. kr. Læs mere på www.aarhusvand.dk