2.JPG
Fra venstre: Torben Jørgensen, specialkonsulent hos erhvervsskolen TEC, Theis Walløe, vedligeholdelsesleder med ansvaret for vores syv lærlinge og Rune Lundgaard, smedelærling.

Tre repræsentanter fra TEC kom her til morgen forbi Lynetten med diplom og blomster til Theis Walløe, der er vedligeholdelsesleder med ansvaret for vores syv lærlinge. Anledningen er, at BIOFOS er blevet nomineret til årets læreplads – der er en landsdækkende konkurrence.

TEC kom forbi midt i morgenmaden for at overraske både Theis og lærlingene.

”I er nomineret til årets læreplads 2017. Det er selvfølgelig ikke en enkelt mands værk, det er noget, I alle sammen er med til at skabe. Men der er jo altid en ansvarlig, og det er Theis Walløe. Vil du komme herop til mig, så du kan få overakt et diplom. Og så tænker du måske, hvor dælen kommer det fra, ” siger Torben Jørgensen, der er specialkonsulent hos erhvervsskolen TEC.

Der bliver klappet i kantinen, og reaktionen fra Theis Walløe lyder:

”Der er nogen, der har angivet os,” griner han.

Det er vores smedelærling Rune Lundgaard, der har indstillet BIOFOS til prisen som årets læreplads. Og det har TEC så bakket op om.

”Selv et år efter at jeg begyndte i lære hos BIOFOS, er jeg personligt glad for at skulle på arbejde, når jeg kører herud om morgenen. Jeg føler, at det har været en gave for mig at starte i lære her. Så det er helt naturligt for mig at give noget tilbage til BIOFOS. Der er så fine forhold her. Jeg oplever, at man er meget interesseret i, at vi bliver dygtige smede. Det er enormt motiverende, ” siger Rune Lundgaard i sin takketale til Theis Walløe og sine øvrige kolleger.

BIOFOS har både smede- og elektrikerlærlinge, og de fleste af vores lærlinge kommer fra TEC Ballerup.

Nu er det bare at vente på, at vinderen af den eftertragtede pris bliver kåret den 23. november 2017.

Læs mere om årets læreplads her:
http://aaretslaereplads.dk/