DANVA samarbejder med IWA om at arrangere et City and Utility Leaders Forum som et led i Embrace the Water.

Formålet med City and Utility Leaders Forum er at give ledere fra kommuner, byer og forsyninger mulighed for at mødes og udveksle erfaringer om de udfordringer, som vi alle står over for i forhold til at håndtere vand i byerne. Deltagerne bliver primært fra Norden, men der forventes også deltagelse fra vandsektoren i resten af verden. DANVAs medlemmer inviteres til at deltage i City and Utility Leaders Forum.

Se invitation til City-Utility Leaders Forum

Læs mere om Joint City-Utility Leaders Forum

På City and Utility leaders Forum vil der være fokus på bæredygtige løsninger, byer der er bedre at bo i, cirkulær økonomi i vandsektoren og på, hvordan IWAs Principles for Water Wise Cities kan fremme den proces.

Fra DANVA ser vi konferencen som en milepæl hen imod IWA 2020 i København. Embrace the Water giver mulighed for at præsentere danske kompetencer og løsninger i en større sammenhæng.

Embrace Water 2017

Mere end nogensinde har vandforvaltere og byplanlæggere brug for at dele deres viden for at skabe bæredygtig håndtering af vand i byer, fremme synergier mellem vand, energi, affald, fødevarer, og skabe byer, der der gode at bo i. Embrace the Water 2017 - IWA Cities of the Future konferencen vil facilitere dialog på tværs af faggrænser og institutioner med fokus på innovative løsninger, der fungerer. Embrace the Water 2017 er en enestående mulighed for at lære og at samarbejde om bæredygtige løsninger til byer. Deltag i Göteborg fra 12. til 14. juni og vær med til at fremme bæredygtige løsninger til fremtidens byer.

Yderligere information

Kontakt Miriam Feilberg, DANVA, for yderligere information, E: mfe@danva.dk, T: 87 93 35 01

Besøg også Embrace the Water 2017 hjemmeside.