AROS og regnbue.jpg

Nu er et revideret program for NORDIWA 2017 klar indenfor konferencens tre temaer: 1. New approaches to Wastewater treatment – Plants, Processes and Circular Economy 2. Sewer systems – models, management and integrated approaches 3. Adapting to consequences of a changing climate

Det færdige program er klar med alle oplægsholdere til:

  • 22 konferencesessioner med 4 spændende faglige indlæg i hver.
  • 16 Workshops med korte indlæg og god tid til at diskutere med andre konferencedeltagere.
  • 12 Postersessioner, som giver et hurtigt overblik over nogle af de nyeste løsninger inden for sektoren.

Blandt de mange indlæg bliver der f.eks. mulighed for at høre om erfaringer med at håndtere mikroplast og micro pollutants i både Danmark, Sverige og Finland. Der kommer en session om fosforudvinding og en workshop med samme emne, så man både kan gå i dybden og diskutere problemstillingerne. Der kommer ligeledes sessioner om hydraulisk modellering af afløbssystemer og beslutningsstøtteværktøjer og mulighed for at diskutere varslingssystemer på en workshop om emnet.
Indenfor klimatilpasning er der fokus på forvaltning og samarbejde, men også præsentation af en lang række eksempler på gode løsninger i forhold til oversvømmelse, håndtering af ekstrem regn og skabelse af projekter med merværdi for borgerne. Også her har vi et udvalg af både sessioner, workshops og posterpræsentationer.

Se det opdaterede program her.

Besøg Aarhus i oktober

Udover NORDIWAs faglige og sociale program som indeholder velkomstreception på kunstmuseet AROS og konferencemiddag på Centralværkstedet, er der mange gode grunde til at besøge Aarhus i 2017, hvor byen er europæisk kulturby. Man kan besøge Den Gamle By, Moesgaard Museum og Kunstmuseet AROS, der som et led i New Nordic 2017 har en særudstilling med den islandske kunster Dodda Maggy. Hvis man vælger at tage lidt ud af Aarhus kan man vælge en tur til Museum Østjylland i Randers, hvor udstillingen Livet på Fjorden ser på oldtiden med helt nye øjne.
Aarhus byder også på mange teater- og musikoplevelser, herunder Musikhuset. Samtidig kan byen være stolt af hele 4 Michelin-restauranter med både fransk og nordisk køkken. Du kan se mere om seværdigheder og oplevelser i Aarhus hos Visit Aarhus.

Husk Early Bird 31. august 2017

Der er mere information om program, tekniske ture og andre aktiviteter på: www.nordiwa.org
Vær opmærksom på, at sidste frist for at få Early Bird-rabat ved tilmelding til NORDIWA 2017 er den 31. august 2017. Derefter stiger prisen.

Tilmelding skal ske her.