Tidligere bestyrelsesformand Jens Ejner Christensen overtog i dag borgmesterrollen i Vejle Kommune – og trådte derfor ud af Vejle Spildevands bestyrelse. Ny formand er Per Olesen, der i forvejen var medlem af selskabets bestyrelse.

Da tidligere bestyrelsesformand Jens Ejner Christensen i dag tiltrådte som borgmester i Vejle Kommune, valgte han samtidig at forlade Vejle Spildevands bestyrelse, hvor han har været formand siden selskabets etablering i 2010.

"Jens Ejner Christensen har lagt et godt og solidt stykke arbejde i vores bestyrelse siden starten, så på den baggrund er vi selvfølgelig kede af at miste ham. Når det er sagt, har vi allerede en fuldgod erstatning på plads og et nyt spændende medlem af bestyrelsen," siger direktør i Vejle Spildevand A/S, Mikael Schultz.

Ny bestyrelsesformand: Per Olesen

Den nye bestyrelse blev konstitueret på et bestyrelsesmøde den 24. februar 2017 – og med virkning fra i dag – den 1. marts 2017 – er Per Olesen tiltrådt som ny bestyrelsesformand.

Per Olesen, der sidder i byrådet for Venstre og til daglig er direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, har været medlem af Vejle Spildevands bestyrelse siden den 1. januar 2014 og er derfor godt inde i Vejle Spildevands forhold og arbejdsområder.

"Vejle Spildevand er en spændende virksomhed, der er i konstant udvikling. Jeg ser derfor frem til som formand at være med til at sætte retningen mod fortsat gode resultater," udtaler Per Olesen.

Per Olesen, der desuden er elite-håndholddommer, er inkarneret Vejledreng og blandt andet tidligere direktør i Vejle Boldklub.

Nyt bestyrelsesmedlem

Samtidig byder Vejle Spildevand et helt nyt medlem af bestyrelsen velkommen. Det drejer sig om Gerda Haastrup Jørgensen (V), der den 22. februar 2017 af Vejle Byråd blev udpeget som nyt bestyrelsesmedlem.

"Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og ønsker både Per Olesen og Gerda Haastrup Jørgensen tillykke med deres nye poster," slutter direktør Mikael Schultz.