Initiativpris 2019.jpg
Formand for DANVAs bestyrelse Lars Therkildsen overrækker initiativpris 2019 til Bo Laden fra Aalborg Forsyning.

Direktør Bo Laden fra Aalborg Forsyning har i dag modtaget DANVAs initiativpris. Ved uddelingen af prisen fremhævede DANVAs formand Lars Therkildsen særligt hans arbejde med at etablere partnerskaber både i lokalområdet og nationalt.

Bo Laden har bygget bro mellem samfundet og Aalborg Vand og Kloak under Aalborg Forsyning og skabt langsigtede, frugtbare partnerskaber.

Derfor har han ved DANVAs nytårstaffel den 9. januar 2020 modtaget DANVAs initiativpris 2019.

Formand for DANVAs bestyrelse Lars Therkildsen sagde i sin korte tale ved uddelingen bl.a.:

”Bo formår gennem sit lederskab at inspirere sin organisation til at træde stier, der ikke er betrådt før, og han bygger derved bro mellem den tekniske verden og det omgivende samfund. Med væsentlige resultater til følge.”

I øvrigt fremhævede Lars Therkildsen Bo Ladens engagement i at skabe rekreative klimaparker i Aalborg, i at organisere grundvandsbeskyttelsen i partnerskaber og i en sammenhængende koordination af ledningsarbejder i Aalborg. Indsatser, der alle har betydning for Aalborg, som i dag er en flot og vedligeholdt by.

Det var en stolt og glad Bo Laden, der modtog prisen og i sin tale blandt andet fremhævede, det tætte samarbejde i branchen.

”Ser jeg ud over forsamlingen her og tænker over, hvor mange store kompetencer, der sidder her, så bliver jeg stolt over at have fået prisen. Vi arbejder alle med en meget vigtig sag, som DANVA gør et fantastisk stykke arbejde med at synliggøre. Det gør mig stolt at være en del af fælleskabet. Det er fælleskabet, der gør os stærk”.

DANVAs initiativpris

Hvert år uddeler DANVAs bestyrelse DANVAs initiativpris.

Prisen gives til en eller flere markante personligheder, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats enten i egen virksomhed, i lokalområdet eller på nationalt plan.

Prisen har til formål at skabe opmærksomhed om de mange gode initiativer i den danske vandsektor – store som små.

Prisen er finansieret af DANVA, og vinderen kan ud over hæderen glæde sig over et rejsegavekort på 40.000,- kr.

Tidligere modtagere

2016            Trine Stausgaard Munk

2017            Jens Frederik Bastrup

2018            Jan-Michael Blum