SIGNATUR Islands_Brygge_Havnebad_20180606_TH_0062.jpg

Den internationale IWA World Water Congress & Exhibition i København er blevet udskudt til 9. – 14. maj 2021. Konferencens skulle oprindeligt have været afholdt den 18. – 23. oktober 2020.

International Water Association har nu udsendt en officiel udmelding om udsættelsen, som du kan se her.

For IWA og de danske værter: DANVA og IWA Danmark har udgangspunktet for kongressen været at gennemføre en international kongres og udstilling med deltagelse fra repræsentanter for hele den globale vandsektor. På grund af den internationale usikkerhed i forhold til muligheder for at rejse og forsamle sig, har alle vurderet, at den bedste mulighed for en succesfuld kongres er en udsættelse indtil maj 2021.

Alle aktiviteter videreføres – bare 7 måneder forskudt

Kongressen bliver stadig afholdt i Bella Center, og som udgangspunkt videreføres alle aktiviteter som hidtil, blot forskudt. Både udstilling, tekniske ture, fora, sociale aktiviteter og side events vil give gode rammer om at vise danske løsninger og kompetencer frem i en international sammenhæng. IWA arbejder nu med at tilpasse programmet til de nye datoer. IWA’s Programkomite for kongressen har holdt et succesfuldt virtuelt møde og arbejder på første udkast til det faglige program, som forventes offentliggjort efter sommerferien.

DANVA, IWA Danmark og den danske styregruppe glæder sig til at byde den globale vandsektor velkommen til København i foråret 2021, og nu arbejder alle for at sikre den bedst mulige konference for til maj.

Der bliver afholdt et virtuelt møde i den danske Host Country Committee den 15 juni. Her vil Styregruppen informere om nye tidsplaner og status for aktiviteter.

Indtil da kan I følge med her: www.worldwatercongress.org og på Linkedin-gruppen: https://www.linkedin.com/groups/13794886/