2024 09 26 Steen Lindhardt Fors
Foto: Fors

Steen Lindhardt er ny administrerende direktør i forsyningsselskabet Fors, der ejes af kommunerne Roskilde, Lejre og Holbæk.

Siden april 2024 har Steen Lindhardt været konstitueret i rollen som administrerende direktør i det sjællandske forsyningsselskab Fors. Den rolle vil han også være at finde i fremadrettet, besluttede bestyrelsen i Fors fredag den 20. september 2024.

”Vi har i Fors’ bestyrelse besluttet at fastansætte Steen Lindhardt som administrerende direktør. Fors står, som de øvrige forsyningsselskaber, over for både store og komplekse opgaver de kommende år i forbindelse med den grønne omstilling. Og bestyrelsen har stor tiltro til, at Steen Lindhardt er den rette til at stå i spidsen for Fors i den sammenhæng,” siger Claus Juhl, bestyrelsesformand i Fors.

Steen Lindhardt ser frem til at fortsætte arbejdet i en travl tid.

”Jeg er utroligt glad for den tillid, bestyrelsen har vist mig ved at bede mig blive på posten som administrerende direktør i Fors. Nu glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet sammen med de mange dygtige folk i organisationen. Vi skal både sikre effektiv forsyning og arbejde fokuseret på at være en aktiv spiller i den grønne omstilling, hvor vi skal have fokus på såvel den bæredygtige som den økonomiske balance i arbejdet. Opgaver, jeg i høj grad ser frem til at stå i spidsen for,” siger Steen Lindhardt.

Steen Lindhardt kommer fra en stilling som direktør hos Envafors A/S samt fra NK-Forsyning A/S, hvor han varetog rollen som administrerende direktør. Steen har desuden en mangeårig kommerciel baggrund fra bl.a. A. P. Møller/Maersk Line, inden han kom til Fors i foråret 2024.