Talere På Årsmøde 2023 1
Nogle af dem du blandt andet kan høre på DANVAs årsmøde 2023.

Henrik Bay

Henrik Bay har en cand.scient i Enviromental Engineering og er nu Plan og Projektchef hos Frederiksberg Forsyning A/S.

Anne Glad

Anne Glad Wagner er dansk reklametekstforfatter, livsstilsekspert og foredragsholder. Hun især er kendt fra sin medvirken i flere tv-programmer, specielt "Kender du typen?" på DR. Hun har primært arbejdet som tekstforfatter i reklamebranchen, men er derudover cand.mag. i nordisk litteratur og filmvidenskab. 

Brian Hansen

Brian Hansen er uddannet cand.scient. i Planning på Aalborg Universitet, og er nu Direktør for Vand & Spildevand hos HOFOR. 

Peter Viggo Jacobsen

Peter Viggo Jacobsen er en dansk lektor i Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og professor ved Center for War Studies ved Syddansk Universitet. Han er tidligere lektor i international politik ved Københavns Universitet. Han er cand.scient.pol. samt Ph.D. uddannet i international politik og han forsker i konflikthåndtering samt forsvars- og sikkerhedspolitik.

Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen er udannet civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, og er nu seniorchefkonsulent og fagleder indenfor vand og klimatilpasning hos Dansk Industri.

Thor Gunnar Kofoed

Thor Gunnar Kofoed er tidligere landmand samt folketingspolitiker. Han er nu viceformand for Dansk Landbrug og Fødevarer. 

Mariane

Lars Trier Mogensen


Lars Trier Mogensen er radiovært, politisk kommentator og forfatter. Han er vært på ‘Guld og grønne skove’ på P1 og podcasten ‘Borgen Unplugged’, samt fast politisk analytiker på dagbladet Information. Tidligere har han været bl.a. analyseredaktør på Politiken og vært på Radio24syv. Han har en cand. scient. pol. i statskundskab fra Københavns Universitet.

Thorkil B. Neergaard

Thorkil B. Neergaard har en cand.scient. i Human Geography og er nu administrerende direktør i Brønderslev Forsyning. 

Carsten Nystrup

Carsten Nystrup er uddannet civilingieniør på Danmarks Tekniske Universitet og han er nu administrerende direktør hos Novafos samt næstformand i DANVA. 

Gert Tinggaard Svendsen

Gert Tinggaard Svendesen er en dansk professor i offentlig politik og har en ph.d.-grad i Økonomi samt en kandidatgrad i politologi. Han er tilknyttet Institut for statskundskab ved Aarhus Universitet og underviser på bachelor- og kandidatniveauet såvel som i ph.d.-kurser.

Jacob Torfing

Jacob Torfing er professor i Politik og Institutioner samt forskningsleder af Roskilde School of Governance, som er et politologisk og forvaltningsfokuseret forskningscenter på Institut for Samfund og Erhverv. Jacob er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har desuden en Master og Ph.d. grad fra University of Essex. Han har i mere end 200 artikler og 30 bøger gennem de sidste 30 år analyseret den offentlige sektors udvikling med særlig fokus på betydningen af netværksstyring, samskabelse og samarbejdsdrevet innovation.