2023 02 07 Hedensted

Hedensted Spildevand er et selvstændigt forsyningsselskab som driver og administrerer afløbssystemerne i Hedensted Kommune. Hedensted Spildevand driver således mere end 1.000 km afløbsledninger,

4 renseanlæg, 750 pumpestationer og 3500 bundfældningstanke.

Hedensted Spildevand er et innovativt og dynamisk forsyningsselskab i konstant udvikling. Hedensted Spildevand ønsker at bidrage til den grønne dagsorden.

Jobbet:

Driftsafdelingen løser en lang række spændende opgaver, som både omfatter vedligeholdelse af eksisterende systemer og anlæg, men også ad hoc opgaver som kræver handling her og nu.

  • Tv-inspektioner med egen tv-bil
  • Udskiftning og vedligeholdelse af pumpestationer
  • Vedligeholdelse og drift af renseanlæg
  • Udbedring af brud på ledningsnettet
  • Varetagelse af kundehenvendelser vedr. drift
  • Registrering af kundehenvendelser i egne it-systemer
  • Diverse ad hoc-opgaverEfter grundig oplæring vil der være stor mulighed for selv at planlægge og administrere arbejdsdagen.

Du sikrer imødekommende og løsningsorienteret dialog:

Den ideelle kandidat er serviceminded og trives med kundekontakt. Du sætter en ære i at være problemløser og i at løse opgaverne korrekt. Du kender desuden til drift af ledningsnet, pumpestationer og renseanlæg.

Erfaring med drift af rådnetanke vurderes positivt, ligesom erfaring med kloaksystemer og pumpestationer vil være en fordel. Du forstår nødvendigheden af kontinuerlig optimering af industrianlæg, og er ikke bange for at tage hands-on når det er nødvendigt.

Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, men forstår også, at vi som virksomhed er bedst, når vi hjælper hinanden. Du nyder det nødvendige samarbejde med dine kollegaer, både i administrationen og i driften.

Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder et job i en flad organisation hvor samarbejde med kollegaer og kunder er i højsædet. Omgangstonen er uformel og humoristisk med et glimt i øjet, og med sans for kollegaernes ve og vel.

Vi tilbyder frie rammer til opgaveløsning og personlig udvikling.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Efter grundig oplæring forventes du at indgå i vores vagtordning hver 7. uge

Arbejdsstedet er Ørumvej 48, 8721 Daugård.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles på et attraktivt niveau mellem KL og din organisation.

Ansøgning:

Ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef Steen Hummelgaard på telefon 7674 9282.

Ansøgninger sendes på mail til info@hspv.dk

 

Vi hører gerne fra dig snarest, da vi løbende indkalder til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.