Iwa2020 Signatur Islands Brygge Havnebad 600
Early bird rabat: Tilmeld dig før 30. juni på danva.dk/iwa

IWA kongressen løber af stablen 11-15. september, og der er stor rabat ved tilmelding før 30. juni. Normalt må vi rejse langt for at opleve den globale vandbranche og nyeste internationale viden, teknologi, innovation og trends. Nu kan det gøres med en togtur til København.

IWA World Water Association, DANVA og IWA-DK inviterer i tæt samarbejde med aktører i den danske vandbranche verdens vandeksperter til København

 • Konferencens 19 tekniske spor giver god mulighed for faglig opdatering indenfor: Water Utility Management, Wastewater Treatment & Resource Recovery, Water Resources & Large Scale Water Management, City-Scale Planning and Operations, Drinking Water & Potable Reuse, Communities, Communication &
  Partnerships.
 • Gratis adgang til det store internationale udstillingsområde med producenter og rådgivere fra hele verden, samt et væld af faglige indlæg og præsentationer. 
 • Et unikt dansk udstillingsområde fyldt med faglige og sociale aktiviteter.
 • Utility Leaders’ Forum - mødestedet for ledere fra verdens vandselskaber. Over 6 sessioner, inklusiv en reception for networking
 • Et særligt program for Young Water
  Professionals giver medarbejdere under
  35 år adgang til et stærkt internationalt
  netværk og bådtur i Københavns Havn

for at drøfte globale udfordringer, relateret til vand og for at lære af de danske erfaringer og se danske løsninger.

For danske vandselskaber er IWA kongressen en helt enestående mulighed for at opleve den globale vandbranche og blive opdateret på den nyeste viden, teknologi, innovative projekter og trends. Sidste gang en vandkonference af denne størrelse blev afholdt i København var i 1991, så det er i sandhed en ”once in a lifetime” begivenhed. Der møder deltagerne et potpourri af store og små events, som man har mulighed for at deltage i.

Masser af sociale aktiviteter

På toppen af alt det faglige vil der være en lang række sociale aktiviteter, som giver mulighed for  samvær med kolleger fra både Danmark og fra resten af verden. Af særlige 'must see's' kan nævnes Cultural night i Tivoli, fælles badning i Havnebadet på Islands Brygge, gallamiddag og fest i de fantastiske omgivelser i Øksnehallen samt de mange receptioner på den danske stand.

Tilmeld dig nu og få stor rabat

Lad ikke denne enestående mulighed for global viden og netværk passere. Vær med, når verdens vandsektor samles under samme tag i København.

Indtil d. 30. juni får du en Early bird-rabat ved tilmelding med en besparelse på op til 300€. Rabatten er størst, hvis dit vandselskab er medlem af IWA. Hvis I er mange, der skal deltage, kan det oftest betale sig et blive medlem af IWA. 

Læs alt om kongressen på www.danva.dk/iwa