Billede af ledelsesrapport-colourbox.jpg

Efter en periode hvor DANVAs Controller netværk har været i dvale, har gode kræfter i netværket igen efterspurgt erfaringsudveksling på controllerniveau. Vi vil derfor forsøge at genopstarte netværket.

Sidder du eller en af dine kollegaer og vil kunne få gavn af sparring med ligesindede i vandsektoren så læs videre.

Formål

Formålet med netværket er, at controllere i vandselskaber har et fora til at:

  • Erfaringsudveksle
  • Dele viden og tanker om eksempelvis optimering af processer
  • Skabe et indblik i andres tilgange til fælles/ens arbejdsopgaver
  • Fremlægge og diskutere både succesfulde opgaver, som andre kan lære af, samt problematiske opgaver, som man ønsker hjælp og sparring til.

Netværksmøder

Antallet af netværksmøder og formen af møderne vil blive fastlagt på først kommende netværksmøde. Senest da Controller netværket var aktivt var det udgangspunktet med 3 årlige netværksmøder (marts, juni og oktober).

Dagsorden fastsættes fra møde til møde, og netværkets deltagere bestemmer selv det faglige indhold på møderne.

Hvem kan deltage i netværket?

Relevante medarbejdere fra vandselskaber kan deltage. Netværket er principielt åbent for deltagelse, også selvom ens stillingbetegnelse ikke nødvendigvis er controller. Forventningerne til mødedeltagere er, at de forpligter sig til at deltage aktivt i netværket.

Ønsker du at deltage, eller blot at høre mere?

Så tag fat i Niels Knudsen fra DANVA på nk@danva.dk og Tlf: 8793 3518 eller Susanne Kristensen Fra Billund Vand & Energi på susk@billundvand.dk for at tilmelde dig, eller blot høre mere.