SIGNATUR Islands_Brygge_Havnebad_20180606_TH_0062.jpg
Forsyninger, som vil gå forrest og fremvise deres klimasmarte løsninger, inviteres til at sende en ansøgning til IWA Climate Smart Recognition Programme.

Climate Smart Utilities Recognition Programmet har til formål at anerkende og inspirere vand- og spildevandsselskaber til at blive stadig mere ”klimasmarte” i deres tilgang og handlinger.

IWA opfordrer nu selskaber til at blive en del af den klimasmarte rejse. Forsyninger, som vil gå forrest og fremvise deres klimasmarte løsninger, inviteres til at sende en ansøgning til IWA Climate Smart Recognition Programme. 

10 ansøgere får muligheder for at dele deres succeshistorier og udfordringer med andre forsyninger og stakeholdere på det første Recognition Programme event ved IWA World Water Congress and Exhibition i København d. 11. – 15. september 2022, 

Hvis jeres selskab ønsker at komme i betragtning til programmet, skal I indsende en ansøgning inden d. 30. juni 2022. Selskaber får svar på deres ansøgning senest d. 15. juli 2022.

Læs mere om IWAs Climate Smart Utilities Recognition Programme og ansøg her: https://iwa-network.org/projects/climate-smart-utilities-recognition/