IWAs stand på udstillingen i Brisbane.jpg

Utility Leaders Forum for forsyningsledere fra hele verden afvikles under IWA World Water Congress & Exhibition i København over to dage - 13.-14. september. Det er et forum, hvor forsyningsledere kan mødes og dele erfaringer om forsyningernes udfordringer og muligheder i et globalt perspektiv.

Forsyninger leverer kritisk infrastruktur og har en rolle i samfundet, som rækker langt ud over levering af drikkevand og transport og rensning af spildevand. De skaber sundhed, livskvalitet i byer og er en central medspiller i den grønne omstilling.

Efter åbning af Utility Leaders Forum ved IWAs præsident Tom Mollekopf og DANVAs direktør Carl-Emil Larsen vil diskussionerne tage udgangspunkt i den rolle forsyningerne spiller i udviklingen af lokale samfund og byer i dag. Fremtrædende forsyningsledere vil give eksempler og bud på, hvordan vand er helt centralt for udviklingen af byer, opfyldelse af klimamål og for jobskabelse.

Innovation og digitalisering

Innovation er essentielt for udvikling og for at løse verdens udfordringer med levering af rent vand og rensning af spildevand, hvor der samtidig gennemføres grøn omstilling. Forsyningerne har en afgørende rolle i anvendelsen af ny teknologi, og det vil blive belyst i en session om anvendelse af innovation, hvor også partnerskaber som driver for innovation og udviklingen af ny teknologi samt regeringens rolle i acceleration af innovation er i fokus. En hel session vil omhandle klimatilpasning, kundernes forventninger til service, betalingsvilje og ikke mindst reguleringsmæssige udfordringer.

Læs mere og tilmeld dig

  • Deltagelse i Utility Leaders Forum kræver forhåndstilmelding, og du skal være tilmeldt kongressen.
  • Du kan læse mere her, hvor du også kan tilmelde dig.
  • Spørgsmål vedr. Utility Leaders Forum kan rettes til Helle Katrine Andersen, hka@danva.dk mobil:30275042

Data anvendes og medvirker til at optimere alle aspekter af forsyningers drift. Dette emne belyses i sessionen ”Living in the Digital World”, hvor der vil være eksempler på, hvordan data skaber bedre service, bedre mulighed for at kommunikere og engagere, og bidrager til at reducere omkostninger og risici.

Et globalt netværk

Formålet med Utility Leaders Forum er, udover at udveksle viden og erfaringer, også at skabe et globalt netværk for forsyningsledere i IWA, og der vil over de to dage være flere muligheder for at dyrke dette. Tirsdag aften vil 3VAND være vært for en reception, som afholdes hos HOFOR og onsdag eftermiddag vil der være mulighed for at deltage i en bådtur på Københavns kanaler, hvor deltagerne vil se eksempler på klimatilpasningsløsninger.

Utility Leaders Forum afvikles 13. og 14. september under IWA kongressen i Bella Center. Forummet er åbent for alle men forbeholdt forsyningsledere, såfremt deltagerkapaciteten er overskredet.