Flaskepost

Dansk Vand Konference er dedikeret til fagfolk inden for vandsektoren. Nu har I mulighed for at indsende abstracts til årets konference.

For igen at kunne tilbyde et indsigtsfuldt og relevant program på Dansk Vand Konference 2024 opfordrer vi nu forskere, praktikere og andre interessenter til at bidrage med deres nyeste arbejde.

Vi håber, I vil indsende jeres abstracts senest den 27. maj 2024 her.

Vejledning til indsendelse

Abstracts skal omfatte en klar titel (maks. 150 tegn), forfatternavne (uden titler), tilknyttet organisation, nøglebudskaber (maks. 100 ord), og selve abstract-teksten (maks. 450 ord). Der er også mulighed for at supplere indsendelsen med en figur eller tabel i png/jpg-format.

Indsendelser kan falde inden for en bred vifte af emner herunder grundvand, drikkevand, spildevand, afløb, klima, beredskab, bæredygtighed, samt økonomi og ledelse. Disse kategorier afspejler de mangfoldige og presserende udfordringer og muligheder inden for vandsektoren.

Unik mulighed for at dele din viden med branchen

Konferencen fungerer som et kritisk forum for udveksling af viden, idéer og seneste forskning inden for vandbranchen.

Denne konference repræsenterer en unik mulighed for at fremvise forskning, dele best-practices og netværke med ligesindede fra vandsektoren.

Dansk Vand Konference er et must for alle, der ønsker at bidrage til og være på forkant med løsningerne på nutidens og fremtidens vandudfordringer.

Dansk Vand Konference 2024 i Kolding

Efter mange års succesfulde sammenkomster i Aarhus er Dansk Vand Konference i 2024 sat til at blive afholdt på Comwell i Kolding fra den 27. til den 28. november 2024. Vi ser frem til at kunne tilbyde mere plads og dermed en endnu bedre oplevelse for alle deltagere.

Læs mere

For yderligere oplysninger klik her.