2024 04 24 Reuse Teknologi Reuse Projektet
Foto: ReUse

I 2021 blev ReUse-projektet skudt i gang. ReUse er det største initiativ under Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP). Nu tager projektet skridtet videre og deler fremskridt og erfaringer gennem en ny podcast-serie.

Podcast serien dykker ned i, hvordan projektet udvikler og implementerer teknologiske løsninger, der transformerer procesvand til værdifulde ressourcer. Gennem samtaler og case-baserede diskussioner kan lytterne få indsigt i, hvordan teknologiske løsninger i projektet udvikles og implementeres, samt hvilken økonomisk og miljømæssig indvirkning de har.

Fra teori til praksis

Med et budget på 77 millioner kroner arbejder ReUse-projektet på at reducere spildevand og genbruge varme og produktrester effektivt. Vi fokuserer på at implementere bæredygtige løsninger, der kan integreres i eksisterende faciliteter, styrke økonomien og øge miljøansvaret.

Tackling teknologiske udfordringer

Mange virksomheder står over for udfordringer uden klart overblik over teknologiske muligheder. Vi adresserer disse barrierer ved at tilbyde skalerbare, økonomisk rentable løsninger, der er klar til at revolutionere vandhåndtering.

Lyt med!

Opdag, hvordan innovation inden for vandteknologi kan drive bæredygtig udvikling. Du kan høre podcast-serien her