Johnbuurchristiansen Nereauricarreño Andersbuurbækgaard Janmjørgensen Mortenfjerbæk 2022 Dansk Vand Konference Fotografhellearensbak

Kender du en person eller organisation, som gør en forskel på spildevandsområdet og bør anerkendes for deres ekstraordinære indsats?

Prisen på 50.000 kroner uddeles på Dansk Vand Konferencen i november. Så tøv ikke – indstil kandidater til årets Ressourcepris allerede nu og senest d. 29. september.

Et bedre vandmiljø, grønt energioverskud og mål om at være en klimapositiv virksomhed. Ambitionerne er høje, og indsatsen krævende i spildevandsbranchen. Det kræver dedikerede mennesker at nå i mål, og dem vil BIOFOS gerne hædre med BIOFOS Ressourcepris 2023 og 50.000 kr.

Kender du den helt rigtigt person, der brænder for at nå de ambitiøse mål, inspirerer sine kolleger til at følge samme vej og ikke mindst leverer faglige resultater? Så har du mulighed for at indstille personen/organisationen til BIOFOS Ressourcepris 2023.

Nomineringer

Forslag til nomineringer kan fremsættes af alle med en skriftlig begrundelse på højst én A4-side. Sidste frist for nomineringer er den 29. september 2023. Materiale sendes til: post@biofos.dk. I emnefelt skrives “BIOFOS Ressourcepris”.

Læs mere

Her kan du læse meget mere om Ressourceprisen her.